بانگ خبر، به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در این جلسه با بیان اینکه سازمان ها مثل جوامع دارای سرمایه های گوناگونی هستند گفت: سرمایه های مادی ( تجهیزات)، مالی( اعتبارات)، فرهنگی (ارزش های فرهنگی) طبیعی(وضعیت جغرافیایی)، اجتماعی(اعتماد میان حوزه ای و رابطه با شرکای اجتماعی و مراجعان) و سرمایه انسانی طبقه بندی می شود.
وی با تاکید بر اینکه منابع انسانی باید به سرمایه انسانی تبدیل شود گفت: برای داشتن سرمایه انسانی باید تجارب مفید، مهارت ها، دانش ها و تخصص هایی به منابع انسانی اضافه شود که این یکی از کارهای سازمان های تجدید حیات شونده و یادگیرنده است.
دکتر حسینی با بیان اینکه سرمایه انسانی مهمترین سرمایه یک سازمان است گفت: سرمایه انسانی می تواند جانشین همه سرمایه های سازمانی و بالعکس باشد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در سازمان بهزیستی باید نهضت روابط انسانی شکل بگیرد، گفت: علت بهره وری در سازمان ها روابط انسانی است. برای اینکه منابع انسانی به سرمایه انسانی تبدیل شوند و این سرمایه در اختیار سازمان قرار بگیرند نیاز به ادراک مشترک سازمانی است.
وی با اعلام اینکه در سازمان ها باید فرهنگ سازمانی شکل بگیرد گفت: کارکنان یک سازمان باید اهداف سازمان را به خوبی بشناسند و با این اهداف درگیر شوند و ادارک و اشتراک سازمانی مشترک شکل بگیرد و بدانند به چه سمتی حرکت می کنیم و در این زمینه مشارکت داشته باشند.
دکتر حسینی با تاکید بر افزایش انگیزه کارکنان سازمان گفت: اگر بالاترین دانش و مهارت یعنی سرمایه اجتماعی وجود داشته باشد ولی انگیزه نباشد رشد و بهره وری در سازمان اتفاق نمی افتد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه احساس خود شکوفایی یکی از شاخص های سلامت اجتماعی است افزود: اگر کارکنان احساس کنند سازمان رو به رشد و پیشرفت است احساس خود شکوفایی در سازمان شکل گرفته است و در غیر این صورت سرمایه اجتماعی از بین می رود.
وی در ادمه با تاکید بر اینکه اگر خودشکوفایی در سازمان وجود نداشته باشد مشارکت پذیری تحقق پیدا نمی کند گفت: مدیران سازمان باید مشارکت پذیر باشند تا مشارکت جویی شکل بگیرد.
دکتر حسینی افزود: کارکنان باید از طریق نمایندگان ستادی و استانی در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی برای رفاه و ارتقای سازمانی مشارکت داشته باشند.
رئیس سازمان بهزیستی در خصوص قلمروهای فعالیت این شورا گفت: تلاش جهت ارتقای حقوق و دستمزد کارکنان از طرق مختلف، خانواده محوری در برگزاری برنامه های فرهنگی، ورزشی، هنری و دانشی با رویکرد همگرایی، تعادل بخشی در پرداختی های استان ها، پرداخت های مبتنی بر عملکرد و توجه به بازنشستگان سازمان از برنامه های این شورا خواهد بود.کارکنان از صف تا ستاد باید در سپهر دید برنامه ریزان قرار بگیرند.
وی با اشاره به برنامه ها و فعالیت های وفاق آفرین در جامعه و سازمان گفت: برنامه های وفاق آفرین ایجاد همگرایی و سرمایه اجتماعی در جامعه و سازمان می کنند.
دکتر حسینی همچنین از اهمیت جمع آوری ایدها گفت و افزود: در طرح جمع آوری ایده های مطلوب(جام) باید تجربه گردانی صورت پذیرد و در حوزه رفاه و ارتقای سازمانی تجربه های موفق از صف به ستاد منتقل شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور از اجرای شورای رفاه و ارتقای سازمانی کارکنان سازمان بهزیستی کشور در استان ها پس از نهادینه شدن در ستاد خبرداد .