• امروز : پنج شنبه - ۲۹ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : 16 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 19 September - 2024
3
رییس انجمن علمی اپتومتری ایران اعلام کرد:

شیوع تنبلی چشم در ایران ۱.۴ درصد است/ ضرورت راه اندازی دکترای حرفه ای

  • کد خبر : 25927
  • 18 مرداد 1403 - 17:51
شیوع تنبلی چشم در ایران ۱.۴ درصد است/ ضرورت راه اندازی دکترای حرفه ای
رییس انجمن علمی اپتومتری ایران با اشاره به اینکه بیش از 3 هزار اپتومتریست در کشور فعال هستند، گفت: شیوع تنبلی چشم ۲.۵ تا ۳ درصد است اما در کشور ما ۱.۴ درصد است یعنی ما از شاخص دنیا هم در این موضوع بسیار جلوتر هستیم

بانگ‌خبر، به گزارش خبرنگار بانگ‌خبر، جواد ملایی در مراسم افتتاحیه بیست و ششمین کنگره سراسری انجمن علمی اپتومتری ایران که در هتل المپیک برگزار شد، افزود: این کار بزرگ حاصل تلاش این اپتومتریست، همکاران چشم پزشک و سایر مجموعه مانند بهزیستی و آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: اگر اپتومتریست جایگاه علمی بالاتری داشته باشند این موضوع به نفع مردم و همچنین به نفع نظام سلامت است و همچنین می توانند ۱.۴ درصد را به نزدیک صفر برسانند.

رییس انجمن علمی اپتومتریست ایران گفت: دکترای حرفه ای در این حوزه در دنیا مانند کشورهای غربی و خاورمیانه وجود دارد. شایسته نیست در کشورهایی مانند پاکستان و شاید سطح علمی آنها از ما پایین تر باشد دکترای حرفه ای داشته باشند اما ما در ایران از آن بی بهره باشیم.

وی گفت: در حالیکه ما در کشور خودمان همه زیرساخت ها را برای راه اندازی دوره دکترای حرفه ای داریم و جوان اپتومتریست مشتاق هستند این دوره را طی کنند.

دکتر سید محمد پاک مهر نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه این مراسم گفت: یکی از انجمن های فعال در حوزه نظام سلامت انجمن علمی اپتومتریست ایران است و عضو خودم در عرصه نظام سلامت می باشند.

وی اظهار داشت: اعضای اپتومتریست ایران اعم از پایتخت و استان ها خدمات بزرگ و ارزشمندی به مناطق محروم داشتند.

وی افزود: گروه جهادی به ۱۴ یا ۱۵ استان اعزام شدند و خدمات ارایه کردند که بسیار کم نظیر بود. در هر نوبت گروه جهادی به مناطق محروم و کم برخوردار بین ۲ هزار تا ۲ هزار ۵۰۰ نفر را ویزیت کردند.

دکتر مسعود صادقی، دبیر علمی کنگره هم در ابتدای مراسم اظهار داشت: ۲۲ پنل با ۲۲ برنامه متفاوت علمی برای این رویداد علمی تدوین شده است.

وی افزود: کاربردها و استفاده از فناوری های نوین از جمله هوش مصنوعی ، موضوعات مرتبط با نانو ، بازسازی سلولی و چالش های جهانی در این حوزه از جمله محورهای این کنگره است.

/انتهای‌پیام/

لینک کوتاه : https://bangekhabar.ir/?p=25927

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.