• امروز : چهارشنبه - ۶ تیر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 20 - ذو الحجة - 1445
  • برابر با : Wednesday - 26 June - 2024
1
دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت مطرح کرد:

فعالیت ۲۵ دانشکده داروسازی دولتی در کشور

  • کد خبر : 24115
  • 29 خرداد 1403 - 12:23
فعالیت ۲۵ دانشکده داروسازی دولتی در کشور
دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: هم اکنون ٢٥ دانشکده داروسازی دولتی در کشور در حال فعالیت هستند و ٦ دانشکده نیز موافقت اصولی دریافت کرده اند.

بانگ‌خبر، به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر بهرام دارایی در سی و سومین نشست شورای آموزش داروسازی و تخصصی که روز (یکشنبه) ٢٧ خرداد در هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار شد، با بیان اینکه خوشبختانه اقدامات موثری از جمله تدوین سند توانمندی های دکتری عمومی داروسازی و ماموریت محور کردن دانشکده های داروسازی صورت گرفته أست، اظهار داشت: هم اکنون ٢٥ دانشکده داروسازی دولتی در کشور در حال فعالیت هستند و ٦ دانشکده نیز موافقت اصولی دریافت کرده اند که بعد از اخذ مجوزهای لازم در آینده تاسیس خواهد شد.

وی گفت: آمارهای علمی در دنیا نشان دهنده این أست که داروسازی نقطه قوت جمهوری اسلامی ایران می باشد و باید در جهت  محصول محور کردن، تلاش های بسیاری صورت گیرد.

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت افزود: در پنج گروه اصلی ٦٥٠ عضو هیات علمی  و در ١٣ گروه آموزشی ٧٧٠ نفر عضو، مشغول فعالیت هستند.

وی گفت: امروزه ١٢ هزار دانشجوی داروسازی در حال تحصیل هستند که این یک ظرفیت عظیم علمی و فناورانه برای کشور محسوب می شود.

دکتر دارایی به حوزه تخصصی اشاره کرد و اظهار داشت: ١٣ رشته تخصصی در ١٣ دانشکده داروسازی وجود دارد که هزار و ١٤٠ دانشجو در حال تحصیل هستند که باید با بازنگری کوریکولوم، این ١٣ رشته را تقویت کنیم.

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت در ادامه بیان داشت: تدوین استاندارد سازی داروخانه های آموزشی در دستور کار قرار دارد و امروزه ٤٦ داروخانه آموزشی شهری در اختیار دانشکده های داروسازی قرار دارند.

دکتر دارایی افزود: ظرفیت داروسازی در مقالات علمی بین المللی یکی از موارد مهم می باشد و با توجه به آمار، تولید علم کشور در حوزه علوم پزشکی ٣٣ درصد است.

وی بیان داشت: حدود ٢٢ هزار عضو هیات علمی در حال فعالیت هستند که از این تعداد ٧٧٠ نفر داروساز هستند.

دکتر دارایی گفت: اقداماتی در دست انجام است که به نتیجه رسیدن این اقدامات می تواند چراغ راه حوزه داروسازی باشد که از جمله این اقدامات می توان به سند توانمندی های دانش آموختگان دوره دکتری حرفه ای داروسازی در محور های مواد اولیه دارویی، داروها و فرآورده های سلامت محور، پژوهش و فناوری، تحقیق و توسعه، ساخت، تولید و آماده سازی، کنترل و تضمین کیفیت، توزیع و عرضه مراقبت های دارویی و دارو درمانی، مدیریت و اقتصاد دارو، ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری ها، مهارت های مدیریت شخصی و مدیریت های تعالی شغلی و تعهد حرفه ای اشاره کرد.

/انتهای خبر/

 

لینک کوتاه : https://bangekhabar.ir/?p=24115

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.