بانگ خبر، به گزارش روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرضالحسنه مهر ایران، «احمدرضا فرجی» معاون مدیر امور استانهای بانک در برنامه گفتوگوی ویژه رادیو گفتوگو با موضوع جایگاه بانکداری قرضالحسنه در جامعه و نقش آن در رونق تولید اقتصادی کشور، گفت: موضوع قرضالحسنه و بانکداری اسلامی از چنان جایگاه خاصی در جامعه اسلامی برخوردار است که کلمه قرضالحسنه ۱۳ مرتبه در قرآن کریم تکرار شده و این نشان از ارزش و قداست این کلمه است.
بانکداری قرضالحسنه در حمایت از محرومان نقش پررنگی دارد
معاون مدیر امور استانهای بانک قرضالحسنه مهر ایران گفت: بانکهای قرضالحسنه جامعه هدفی را در بر میگیرند که قشر متوسط به پایین در آن قرار دارند تا با پرداخت وام قرضالحسنه گره از مشکلات این قشر باز کنند.
لینک کوتاه : https://bangekhabar.ir/?p=12078
- ارسال توسط : news
- 572 بازدید
- بدون دیدگاه
وی ادامه داد: در قرآن کریم هر جا عبارت قرضالحسنه به کار برده شده، دقیقاً ۲ واژه کنار یکدیگر آمدهاند. یعنی قرض دادن و حسنه بودن لاینفک هستند و ما در روایت نیز بهکرات شاهد اشاره به این کلمه مقدس هستیم. همه اینها حکایت از اهمیت این موضوع دارد که با توجه به اهمیت بانکداری اسلامی برای ما، جایگاه خاص و حائز اهمیتی را به خود اختصاص داده است.
این کارشناس حوزه پولی و بانکی با تأکید بر بیبهره و بیمنت بودن قرض دادن، بیان کرد: بر اساس قرآن و روایات اگر قرضی داده میشود، حتماً باید از راه حلال، بیمنت و مخلصانه و به دور از هرگونه سود و بهره باشد. از این رو ما برای این امر مهم قریب به ۱۳ عقد اسلامی را در بانکداری در نظر گرفتهایم. ۲ بانک تخصصی فقط بر مبنای عقد قرضالحسنه فعالیت میکنند و در این بانکها وامهایی به مردم اعطا میشود که از هرگونه ربا و بهره مبرا بوده و کاملاً اصول و عقود اسلامی را حفظ میکند.
فرجی در ادامه افزود: باید توجه داشته باشیم بانکهای قرضالحسنه جامعه هدفی را در بر میگیرند که قشر متوسط به پایین در آن قرار دارند تا با پرداخت وام قرضالحسنه گره از مشکلات این قشر باز کنند. در این میان باید توجه داشت که اکثر بانکهای تجاری برای اعطای وام و تسهیلات شرایط خاص و سختگیرانهای را در پیش گرفتهاند که ما تلاش کردهایم در ۲ بانک قرضالحسنه کشور، این شرایط را هموار و اعطای وام را با سهولت بیشتری همراه سازیم.
وی همچنین متذکر شد: بانکهای قرضالحسنه مهر ایران و رسالت همه تلاش و توان خود را به کار گرفتهاند تا فرهنگ اعطای وام بدون بهره را در کشور اشاعه داده و بانکداری اسلامی را به معنای واقعی در جامعه محقق سازند و خوشبختانه در این مسیر بسیار مطلوب عمل کرده و با موفقیتهای بسیاری نیز همراه بودهاند. در سال جاری با موافقت بانک مرکزی، سقف وام قرضالحسنه را به ۳۰۰ میلیون تومان برای اشخاص حقیقی و ۷۵۰ میلیون تومان برای اشخاص حقوقی افزایش دادهایم که در گرهگشایی از مردم آثار گستردهای داشته است.
معاون مدیر امور استانهای بانک قرضالحسنه مهر ایران با اشاره بهضرورت گسترش بانکداری اسلامی، اظهار داشت: با روندی که ۲ بانک قرضالحسنه کشور در پیش گرفتهاند، انتظار میرود بانکداری اسلامی و ارائه وام بدون بهره بهتدریج در سراسر کشور گسترشی چشمگیر پیدا کرده و شاهد نهادینه شدن این اصل اسلامی در نظام بانکداری کشورمان باشیم.