بانگ خبر، به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان، «علی لقمانی» در نشست سه جانبه گرایی که با حضور برخی از نمایندگان دولت، کارفرمایان و کارگران برگزار شد؛ با ابراز خرسندی از فعالیت شرکت های موفق نظیر پارس زر آسا در گیلان گفت: بخش عمده صنایع در گیلان وضعیت مناسبی ندارند و حفظ صنعت در استان با شرایط سخت کنونی، دشوار و نیازمند همدلی و همراهی همه دستگاه ها و نهادهای اجرایی مرتبط است.
وی با بیان این که بعضا اختلافات بین دستگاه ها و مسئولین و عدم وجود وحدت رویه مانع جدی برای توسعه استان است، تصریح کرد: اولین گام برای اصلاح وضع موجود عملیاتی کردن گفتمان وفاق در استان است.
علی لقمانی با بیان این که صرفا تغییر افراد در سطوح مدیریتی برای برون رفت از مشکلات کفایت نمی کند، افزود: باید برای ایجاد تحول و توسعه در استان نگاه ها نیز تغییر کرده و رویکردها مبتنی بر اندیشه و دانش روز باشد.
وی ادامه داد: ظرفیت های مغفول مانده در استان زیاد است و بسیاری از فرآیند ها در بخش های گوناگون نظیر تولیدات در بخش صنایع تبدیلی به کشاورزی همچنان سنتی است و مزیت های منطقه ای در استان به درستی در نظر گرفته نمی شود.
لقمانی افزود: برخی از استان های هم تراز و مشابه با گیلان به لحاظ منابع انسانی و خدادادی، بهتر از ظرفیت های خود استفاده کرده اند و وضعیت به مراتب بهتری نسبت به ما دارند.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با تاکید بر شناسایی و تمرکز بر مزیت های منطقه ای در استان تصریح کرد: باید با اندیشه و برنامه ریزی دقیق بدانیم چه فعالیتی و در چه منطقه ای انجام شود تا زمینه رونق اقتصادی و به تبع آن اشتغال پایدار برای آن منطقه را فراهم نماید.
وی ادامه داد: به عنوان مثال تولیدکنندگان در تالش با توجه به ظرفیت های آن منطقه به عرصه پالت سازی ورود کردند و اکنون به عنوان قطب تولید پالت در کشور مطرح هستند و یا در آستارا تولید و صادرات کیوی باعث رونق اقتصادی و اشتغال منطقه شده است.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان در پایان متذکر شد: برای حل مسایل و مشکلات جامعه کار و تولید هریک از مسئولان متولی نباید صرفا ضوابط اداری خود را در نظر بگیرند بلکه باید منعطف عملکرد کرده و از همه ظرفیت های خود جهت رفع مشکلات و توسعه استان استفاده نمایند.