• امروز : چهارشنبه - ۵ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : 24 - جماد ثاني - 1446
  • برابر با : Wednesday - 25 December - 2024
0

مخابرات ایران به عنوان بزرگترین اپراتور منطقه خاورمیانه نقش خود را با اینترنت اشیاء ایفا می کند

  • کد خبر : 32234
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۶
مخابرات ایران به عنوان بزرگترین اپراتور منطقه خاورمیانه نقش خود را با اینترنت اشیاء ایفا می کند
در دومین روز از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تلکام، پنل« اینترنت اشیاء در تحول دیجیتال» در سالن 7 شرکت مخابرات ایران واقع در نمایشگاه دائمی بین المللی تهران برگزار شد.

بانگ خبر، یاسر باقری مدیرکل توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران در مورد تقویت و توانمندسازی اپراتورها در وضعیت کنونی گفت: شرکت مخابرات ایران از سال گذشته در حوزه اینترنت اشیاء تصمیم گرفت که جایگاه خود را که رها کرده بود را حفظ کند و همه موافق بودند که شرکت مخابرات باید در حوزه اینترنت اشیاء نقش خود را بتواند بازی بکند. این در حالی است که اپراتورهای دنیا این مسیر را رفته بودند و حرکت را شروع کرده بودند.

وی ادامه داد: اینترنت اشیاء با انقلاب صنعتی چهارم رخ داد و باید شرکت هایی که از قدیم بودند یاد بگیرند تا در اکوسیستم در کنار همدیگر رقابتی و هم آفرینی که مطرح می شود را بتوانند پیش ببرند. این نگاه باعث شد که در انقلاب صنعتی چهارم در منطقه البرز شکل بگیرد. فکر می کنم شرکت مخابرات با این عقبه ای که دارد و به عنوان بزرگترین اپراتور منطقه خاورمیانه می تواند نقش خود را با اینترنت اشیاء ایفا کند.

در ادامه جوادحسین پور رئیس اداره توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران در مورد زیرساخت های شرکت مخابرات ایران در مورد اینترنت اشیاء گفت: یکی از چالش های جدی که ما در حوزه اینترنت اشیاء با آن مواجه هستیم، موضوع رگولاتوری است که نمی توان براحتی از آن عبور کرد. این موضوع نه تنها در کشور ما است. بلکه در همه دنیا در دستور کار قرارگرفته است و همچنان به این موضوع می پردازند.

وی افزود: یکی از چالش های جدی که در حال شکل گیری است، این سوال می باشد که اگر نقض حریم خصوصی رخ دهد، ما باید چه اقدامی بکنیم؟ این در حالی است که اشیاء با اشیاء حرف می زنند، فرمان می دهند و از همدیگر تبعیت می کنند. البته که نهادهای تنظیم گر و حاکمیتی به منظور رگولاتوری کردن این فضا، با همدیگر جلسات سنگینی برگزار و سعی می کنند به این موضوع ساختار بدهند.

حسین پور با بیان اینکه باید در کشور به این چالش ها توجه شود، بیان کرد: برای حل این مسئله در کشور نیاز به همفکری است. چرا که موضوعات دیگری هم وجود دارد که به صورت جدی با چالش مواجه هستیم. امروز پروتکل های این اشیاء که با هم حرف می زنند، چالش است و این موضوع باید حل شود.

به گفته وی، نهادهای برنامه ریز باید در این حوزه ورود کنند و با سختی های زیادی مواجه هستند.

همچنین در ادامه حمید بهنگار رئیس انجمن فاوای بارزگانی تهران در مورد کاربردهای اینترنت اشیاء، موانع و مشکلات آن گفت: بخش کشاورزی یکی از زیرشاخه های اینترنت اشیاء است که فعالان این حوزه دانشجویان یا شرکت های علاقمند به حوزه اینترنت اشیاء در لحظه شکل گیری هایپ فناوری های نوظهور در صنایع است.

وی افزود: وقتی از کلمه انقلاب صنعتی نام می بریم، مثل این است که تحول و لیگ جدیدی شروع شده و قوانین و قواعد آن متفاوت است و دانشجویان و فعالان حوزه اینترنت اشیاء از فناوری های نوظهور استفاده می کنند.

بهنگار ادامه داد: ۴۰ درصد بحث های فناوری و زیرساختی، نظارتی و حاکمیتی است. اینترنت اشیاء بیشتر به جای این که همه را خوشحال بکند، سیستم حاکمیتی را ناراحت می کند که می تواند یکی از موانع اینترنت اشیاء باشد. البته که بحث های فرهنگی است و وقتی مسئله تحول پیش می آید، گزارشات اشتباهی می دهند.امواج تاثیرگذار بر این سیستم ها دام ها را نابارور کرده است.

وی شرکت مخابرات ایران را به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در این حوزه اعلام کرد و افزود: این شرکت به سوی فناوری های نوین پیش می رود و مشاغل و فرصت های زیادی فراهم می شود.

در ادامه منصور گنجی عضو کمیسیون اینترنت اشیاء سازمان نظام صنفی رایانه ای در مورد تحول دیجیتال گفت: تحول دیجیتال به معنای دید و نگاه جدید است. تحول دیجیتال مستلزم ادغام فناوری‌های دیجیتال در تمام جنبه‌های عملیات یک سازمان است که به طور اساسی نحوه عملکرد آن و ارائه ارزش به ذینفعان آن را تغییر می‌دهد. در این زمینه، تحول دیجیتال شامل پذیرش و استفاده از ابزارها و بن‌سازه‌های دیجیتال برای ساده‌سازی فرایندهای سازمانی، افزایش دیجیتال‌سازی فرایندها و هدایت عملکرد سازمانی است. هدف از اجرای این پژوهش، شناسایی عوامل پیاده‌سازی موفق تحول دیجیتال در سازمان و ارائۀ الگوی عمومی برای آن است.

وی افزود: تحول دیجیتال شامل تغییر شکل شیوه‌های سنتی مدیریت و انجام امور در سازمان، بهره‌گیری از فناوری‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی و همچنین، ایجاد بهبود توسعه محصول، مهندسی، بازاریابی، فروش و خدمات است. تحول دیجیتال فقط تغییری برای استفاده از فناوری اطلاعات نیست، بلکه باید کل سازمان را درگیر کند؛ از این رو ارائه الگویی جامع، طبق یافته‌های پژوهش حاضر که به بررسی جنبه‌های مختلف سازمان جهت اجرایی‌سازی بپردازد، ضروری است.

در ادامه یوسف محمدپور عضو کمیسیون اینترنت اشیاء سازمان نظام صنفی رایانه ای گفت: حوزه سلامت دیجیتال کشور با چالش‌های عدیده‌ای روبه‌رو است. چالش‌هایی که سرعت رشد این حوزه را کند و آینده آن را نامشخص کرده است. با توجه به اینکه سلامت دیجیتال متولی دقیقی در کشور ندارد و متاسفانه الان به صورت جزیره‌ای از طرف سازمان‌های مختلف مدیریت و راهبری می‌شود، اوضاع نابسامانی دارد و تا زمانی که رگولاتور قوانین و چارچوب‌های این حوزه را ترسیم نکند حرکت در این مسیر کند و رو به عقب خواهد بود.

او در ادامه گفت: در مسیر سلامت دیجیتال ما نسبت به پیشرفت‌های جهانی در ابتدای مسیر هستیم و حوزه‌هایی مانند هوش مصنوعی در پزشکی، اینترنت اشیاء پزشکی‌، چت‌بات‌های پزشکی، واقعیت مجازی در پزشکی، ربات‌ها، پزشکی از راه دور و … در کشور به دلایل عدم رشد و ثبات اقتصادی مغفول مانده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تلکام با شعار« مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی» از سوم دیماه برگزار شد و مجموعه سلسله کارگاه های آموزشی در سالن ۷ شرکت مخابرات ایران تا ششم دیماه جاری در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران ادامه دارد.

 

 

لینک کوتاه : https://bangekhabar.ir/?p=32234
  • ارسال توسط :
  • 28 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای مخابرات ایران به عنوان بزرگترین اپراتور منطقه خاورمیانه نقش خود را با اینترنت اشیاء ایفا می کند بسته هستند

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.