به گزارش خبرنگار بانگ خبر، مرجان هوشیار مدیر انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی در مورد فعالیت ابن انجمن گفت: این انجمن در سال ۹۷ تشکیل شد و ارتباط آن در راستای کارفرمایی با سفیر استرالیا در ایران، کشورهای خلیج فارس و فرانسه شکل گرفت تا شاهد فعالیت زنان این مناطق باشیم.
وی افزود: امروز در کشور در حوزه زنان فعال اقتصادی نیاز به تجربههای جدید با استانداردهای بینالمللی داریم و در این انجمن علاقمندیم تا با آموزشهای مداوم و بهرهگیری از آنچه که در دنیا اتفاق میافتد و قوانین کسب و کار را یادبگیریم و بکاربریم.
هوشیار به نقش زنان در مشارکت اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: زنان از دیرباز در مدیریت اقتصاد کشور حضور داشتند.زنان باید حضور فعالتر و پررنگتر در فعالیتهای اقتصادی از جمله صنعت و تجارت داشته باشند .
وی با بیان اینکه حضور در فعالیتهای اقتصادی و سهیم شدن بانوان در این عرصه باید به عنوان یک مطالبه مطرح شود، اظهارداشت: متاسفانه بسیاری از بانوان ایرانی به رغم داشتن توانایی بالا برای فعالیتهای اقتصادی، بیم حضور در این عرصه را داشته و به کارهای کوچک بسنده میکنند.
رتبه ۱۲۷ ایران در حوزه کسب و کار
در ادامه این همایش شهره تصدیقی مشاور امور بینالمللی کانون عالی انجمنهای صنفی کارفرمایی ایران گفت: طبق آخرین گزارش بانک جهانی ایران از نظر کسب و کار در رده ۱۲۷ در بین ۹۰ کشور جهان قراردارد و کشورهایی همچون نیوزیلند، دانمارک، هنگکنگ و کره جنوبی در ردههای اول تا پنجم قراردارند.
وی افزود: زنان بیشتری در ایجاد کسب و کارها و تشکلهای جدید در سطح بینالمللی وجوددارد و مهمترین مانع فعالیت زنان در کشورها دسترسی نابرابر است که با ایجاد محیطی مناسب و پویا میتوان شاهد توانایی زنان باشیم.
تصدیقی حمایت از نوآوری،خودباوری زنان و اعتماد به توانمندی آنها از مهمترین نیازهای زنان فعال اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: نقش تشکلها در راستای حمایت از زنان فعال اقتصادی کشور از اهمیت بالایی برخورداراست و حضور در فعالیتهای اقتصادی و مطابق با استانداردهای بینالمللی و مسولیتپذیری مشارکت از سوی نهادهای ذیربط ضرورت دارد.
زنان بطن اصلی اقتصادکشور هستند
در ادامه دکتر سیفی رئیس کانون کارفرمایان کشور گفت: برای اینکه در کشور از حوزه مردمی و هویت ملی برخوردار باشیم باید شرایط را برای زنان فعال اقتصادی کشور فراهم آوریم. چون که زن موجودی است که هویت ملی از آن شکل میگیرد.
پایدارسازی تشکلهای صنفی حوزه زنان
عطاردیان رئیس پیشین کانون عالی کارفرمایی کشور در ادامه این گردهمایی به پیشینه و جایگاه کانون عالی کارفرمایی در سطح جهانی و ملی اشاره و تاکید بر پایدار سازی تشکل های صنفی کرد.
وی دلیل موفقیت مردان را همکاری و مشارکت زنان در حوزههای مختلف عنوان کرد.
گفتنی است، پنل تخصصی ارائه تجربه زیسته بانوان فعال اقتصادی(صنعت ساختمان) با حضور مهندس مریم گرشاسبی، دکتر زهره حسنی، خانم مهندس ناهید علیزاده، خانم دکتر نازیلانورفردی و دکتر خدیجه یارعلی برگزارشد و از توافقنامه همکاری انجمن انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی با موسسه ماهانMBAساختمانی رونمایی شد.
گردهمایی بزرگ زنان فعال اقتصادی کشور با حضور بانوان فعال در حوزه اقتصادی، مسئولان وزارتخانه ها، تشکلهای صنفی و سایر نهادها و سازمانها با اهداف
آگاهی نسبت به حقوق زنان در اقتصاد و موانع فعالیت آنان، آموزش روشهای حضور زنان و پیشرفت در کسب و کار، آگاهی در خصوص استاندارهای جهانی و نحوه استفاده از آن، نحوه حضور در جوامع بین المللی و توانمندسازی زنان در کسب و کار عصر روز یکشنبه ۱۷ دیماه ۱۴۰۲ واقع در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد.