• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 20 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
11

پرداخت ۶۰ درصد ارز اربعین به زائران توسط بانک ملی ایران

  • کد خبر : 10547
  • ۰۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۴
پرداخت ۶۰ درصد ارز اربعین به زائران توسط بانک ملی ایران
۶۰ درصد زائران اربعین حسینی، ارز اربعین خود را از طریق اپلیکیشن «بله» بانک ملی ایران دریافت کرده اند.

بانگ خبر، به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، بر اساس اعلام بانک مرکزی، از ابتدای فروش ارز به زائران اربعین حسینی تاکنون ۱۵۰ هزار نفر، اپلیکیشن بله را برای خرید ارز خود انتخاب کرده اند.

فروش ارز به زائران اربعین حسینی در بانک ملی ایران از روز شنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۲ آغاز شده و آمارها از آن حکایت دارد که استقبال قابل توجهی از سوی مردم برای دریافت ارز اربعین از طریق اپلیکیشن بله صورت گرفته است به نحوی که از مجموع ۲۵۰ هزار نفری که تاکنون ارز اربعین را دریافت کرده اند ۱۵۰ هزار نفر این ارز را از طریق بانک ملی و اپلیکیشن بله دریافت کرده اند.

فرآیند فروش ارز به متقاضیان به صورت ۲۴ ساعته بوده و امکان فروش این ارز به صورت حضوری وجود ندارد.

شایان ذکر است، فروش ارز (اسکناس) به زائرین پنج سال به بالا (متولدین ۱۳۹۷/۰۵/۲۸ به قبل) حداکثر به مبلغ ۲۰۰ هزار دینار عراق با نرخ فروش ارز اسکناس مندرج در سامانه ارزی ملی «سام» انجام و تا ۱۴ شهریورماه ادامه خواهد داشت.

مدارک مورد نیاز برای تحویل ارز در شعب انتخابی توسط متقاضیان برای زائرین بالای ۱۵ سال با اصل کارت ملی و گذرنامه معتبر یا اصل کارت ملی و «برگه تردد اربعین» معتبر و برای زائرین بین ۵ تا ۱۵ سال با اصل شناسنامه است.

سرپرستان خانوار نیز می توانند به منظور تحویل ارز اربعین اعضای خانواده خود  (همسر و فرزندان) با ارائه اصل تمامی مدارک هویتی خود و اعضای خانواده در ایام غیر تعطیل و تا ساعت ۱۵ به شعبه انتخابی مراجعه کنند.

درخواست فروش ارز برای افراد بالای ۱۸ سال با کنترل تطابق شماره ملی، شماره موبایل و کارت بانکی صورت می پذیرد و افراد ۵ تا ۱۸ سال نیز می توانند با شماره همراه والدین یا اعضای خانواده خود اقدام به خرید ارز کنند.

گفتنی است، ثبت اطلاعات در سامانه سماح در زمان فروش اینترنتی به صورت مکانیزه انجام می پذیرد و فروش ارز در سرفصل «ارز زیارتی اربعین» محدودیتی بابت فروش «ارز مسافرتی» در سال جاری برای متقاضیان ایجاد نمی کند.

لینک کوتاه : https://bangekhabar.ir/?p=10547

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.