• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 22 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
11

معنویت تمدن‌ساز، میراث جاودان امام خمینی (ره)

  • کد خبر : 7379
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۰:۵۹
معنویت تمدن‌ساز، میراث جاودان امام خمینی (ره)
مشاور و مدیر کل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با معنویت تمدن ساز را میراث جاودان امام خمینی(ره) برشمرد و گفت: اگر می‌خواستیم تمثل انقلاب اسلامی را در یک انسان ببیینیم بهترین و کامل ترین گزینه خود امام (ره) است.

بانگ خبر، به گزارش وبدا، در آستانه ی سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) گفتگویی با دکتر سید محمد پورحسینی، مشاور و مدیر کل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده است که در ادامه می خوانید:

امسال سی و چهارمین سالروز رحلت امام خمینی (ره) است. اهمیت نقش و جایگاه امام(ره) در تاریخ ما در طول سالهای اخیر مکرر بررسی شده است. شما نیز علاوه بر حضور در سطح مدیریتی نظام سلامت کشور، دارای پیش زمینه فرهنگی هستید، در نوجوانی سابقه سالها اسارت در زندان های رژیم بعث در دوران دفاع مقدس را داشته اید، در طول سالهای اخیر در راستای دغدغه های فرهنگی تان حضور در تشکلها و نهادهای فرهنگی همچون بسیج را تجربه کرده اید. مایلم بدانم در نگاه شما اگر تاریخمان را بدون حضور امام(ره) در نظر بگیریم، امروز با چه ایرانی مواجه بودیم؟ ایران بدون انقلاب اسلامی، در کدام نقطه قرار داشت؟ 
انقلابی که امام (ره)  رقم زد مبتنی بر یک تحول درونی و باطنی در اراده های مردم ایران بود ونتیجه آن‌، حرکت اراده های ملت به  سمت خدا بود.
در آثار بسیاری از افرادی که انقلاب اسلامی را مطالعه کرده اند محوریت دین در اراده های مردم به چشم می‌خورد. از اسارت که بازگشتم کتابی دیدم از دو نویسنده فرانسوی در خصوص انقلاب اسلامی ایران با عنوان “ایران؛ انقلاب به نام خدا”
هدف این کتاب اساسا بررسی نقش دین در انقلاب اسلامی ایران بود و همانطور که از نامش پیداست، انقلاب را انقلابی دینی با محوریت خدا می‌داند.
انقلاب ایران مبدأ تحولات عظیمی نه فقط در ایران بلکه در دنیا شد. و محور این تحولات، رویکرد جدیدی به معنویت بود. معنویتی که انقلاب و امام(ره) از آن سخن می‌گفتند انسان را دچار عزلت و گوشه نشینی نمی‌کند بلکه به او حرکت می‌بخشد و به انسان اراده تغییر دادن می‌دهد؛ تغییر دادن خود برای ساختن دنیایی جدید. این جنس از  معنویت را می‌توان معنویت تمدنی یا تمدن‌ساز نامید. معنویت تمدن‌ساز، معنویتی است که از مسیر خودسازی به دنیاسازی می‌رسد.
امام خود ترجمه انسانیِ این رویکردانقلاب اسلامی است. در واقع اگر می‌خواستیم تمثل انقلاب اسلامی را در یک انسان ببیینیم بهترین و کامل ترین گزینه خود امام(ره) است که در تلاش مداوم برای  تکامل خود و محیط اطراف خود به سوی معنویت است.
لینک کوتاه : https://bangekhabar.ir/?p=7379

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.