بانگ خبر، به نقل از وبدا، سنا عیب پوش در به مناسبت فرارسیدن “روز جهانی ایمنی غذا”، گفت: ۷ ژوئن، روز جهانی “ایمنی غذا”، فرصتی است تا نگاهی دقیقتر به مسیر حرکت مواد غذایی از مزرعه تا سفرههایمان بیندازیم. شعار امسال، «ایمنی غذا: از علم تا عمل»، بر اهمیت آمادگی مبتنی بر شواهد علمی در برابر خطرات غذایی تاکید دارد.
مدیر کشوری مراقبت بیماریهای منتقله از آب و غذا تاکید کرد: تضمین ایمنی غذا یک زنجیره به هم پیوسته از مسئولیتهاست که از نهادهای نظارتی و تولیدکنندگان آغاز شده و تا سفره هر شهروند ادامه مییابد. روز جهانی ایمنی غذا امسال، بار دیگر یادآور میشود که در دنیای غیرقابل پیشبینی امروز، آمادگی، آگاهی و اقدام مبتنی بر علم، کلید محافظت از ارزشمندترین دارایی ما، یعنی “سلامت”، است.
