• امروز : سه شنبه - ۱۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 2 - جماد ثاني - 1446
  • برابر با : Tuesday - 3 December - 2024
13
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی:

حدود ۴۰۰ مرکز درمانی بیمارستانی، تخصصی و فوق تخصصی ملکی داریم

  • کد خبر : 4776
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۵
حدود ۴۰۰ مرکز درمانی بیمارستانی، تخصصی و فوق تخصصی ملکی داریم
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درنشست خبری امروز در مورد دستاوردهای این سازمان در حوزه درمان به خبرنگاران گفت: حدود ۴۰۰ مرکز درمانی بیمارستانی، تخصصی و فوق تخصصی ملکی داریم که با ۵۰ هزار از این مراکز درمانی طرف قرار داریم.

بانگ خبر، میرهاشم موسوی در نشست خبری امروز ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۱ که با حضور خبرنگاران  درساختمان  مرکزی سازمان تامین اجتماعی برگزار شد با تاکید بر اجرای طرح بیمه همگانی گفت: اکنون ۷۰ درصد جامعه تحت پوشش بیمه قرار دارند و  روزانه به یک میلیون نفر خدمات سرپایی ارائه می‌دهیم و همچنین روزانه حدود ۱۳ هزار نفر خدمات بستری دریافت می‌کنند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: قبل از انقلاب اسلامی حدود ۲۰ درصد جامعه از جمعیت ۳۵ میلیون نفر تحت پوشش بیمه قرار داشتند اما اکنون با اجرای سیاست‌های کلی نظام بیش از ۷۰ درصد جامعه تحت پوشش بیمه قرار گرفتند که در دولت مردمی سیزدهم ۱۰۰ درصد آحاد جامعه تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

وی با بیان اینکه ۵۴ درصد مردم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند، افزود: طرح پوشش همگانی با تاکیدهای مقام معظم رهبری و رئیس جمهور را دنبال می‌کنیم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: ضریب نفوذ بیمه‌ای تامین اجتماعی قبل از انقلاب ۱۹.۵ درصد بود و از ۹ میلیون شاغل ۱.۷ میلیون نفر تحت پوشش تامین اجتماعی بودند اما امروز ۶۵ درصد ضریب نفوذ بیمه‌ای در تامین اجتماعی داریم و از ۲۳ میلیون شاغل کشور بیش از ۱۵ میلیون شاغل تحت پوشش ما قرار دارند.

به گفته موسوی، سه میلیون و ۶۰۰ هزار بازنشسته داریم و ضریب پشتیبانی ما ۴.۲ است که بعد از انقلاب کمک‌های دولت برای بیمه اقشار خاص را داریم که قبل از انقلاب سابقه نداشته است.

وی تاکید کرد: حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در قالب کارگاه‌های زیر پنج نفر کمک‌های حمایتی دولت را دریافت می‌کنند که کمک بزرگی برای اقشار کم درآمد در حوزه تولید است همچنین ۷۶۰ هزار راننده تحت پوشش داریم که ۵۰ درصد حق بیمه را دولت می‌دهد و ۲۷۰ هزار قالیباف نیز در قالب بیمه اقشار خاص حمایت دولت را دارند.

یک میلیون و ۷۸۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه فراگیر خانواده ایرانی

موسوی اضافه کرد: سال گذشته یک میلیون بیمه شده جدید تحت پوشش بیمه فراگیر خانواده ایرانی قرار گرفتند و برای امسال و تا به امروز نیز ۷۸۰ هزار نفر بیمه شده جدید به جمعیت بیمه شدگان افزوده شده است.

وی از اصلاح ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی خبر داد و گفت: پیش بینی می‌کنیم ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار نفر پشت نوبتی داشته باشیم که بدون محدودیت همه این افراد پس از ابلاغ قانون تحت پوشش قرار می‌گیرند همچنین پنج لایحه در قالب اصلاحات فنی و ساختاری تقدیم دولت شده که می‌تواند مشکلات اساسی صندوق را برطرف کند.

به گفته موسوی، ۱۹ درصد بازنشستگان در سال ۹۱ پیش از موعد بازنشسته شدند که امروز به بیش از ۵۰ درصد رسیده است در حالی که متوسط سن زندگی و دریافت مستمری بعد از بازنشستگی‌ در کشورهای دیگر ۱۰ تا ۱۲ سال است در حالی که در کشور ما ۲۴ سال است همچنین سن امید به زندگی افزایش یافته اما سن بازنشستگی اصلاح نشده است.

درنظر گرفتن امتیاز ویژه کرونا در آزمون‌های استخدامی تامین اجتماعی منتفی شد

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به سوال خبرنگاران  درباره لحاظ کردن امتیاز ویژه کرونا در آزمون های استخدامی این سازمان گفت: مکاتبات زیادی انجام شد که افرادی که داوطلبانه در دوران کرونا در بیمارستان‌ها خدمت کردند از امتیاز ویژه  در آزمون استخدامی برخوردار شوند اما سازمان استخدامی این امتیاز ویژه را نپذیرفت.

وی در پاسخ به سوالی درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان گفت: تعهدات ما در بخش بیمه تکمیلی بازنشستگان قابل توجه بود زیرا به ازای هر نفر ۱۰۲ هزار و ۵۰۰ تومان از مبلغ حق بیمه تکمیلی را می‌پردازیم.

موسوی در مورد مراکز درمانی قابل افتتاح در ایام دهه فجر، افزود: در این دوران، ۲ بیمارستان هدایت و لنگرودی را افتتاح خواهیم کرد و ۲۵۶ تخت به تخت‌های بیمارستانی و ۶۴ تخت ویژه به تخت‌های ویژه افزوده می‌شود همچنین چند درمانگاه در مناطق محروم افتتاح می‌شوند.

وی ادامه داد: پوشش بیمه ناباروری و بیماری‌های خاص مانند اوتیسم در سال جاری محقق شد و ۲۴۳ قلم دارو در قالب طرح دارویار تحت پوشش قرار گرفت.

زمان واریز عیدی بازنشستگان در حال بررسی نهایی

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره زمان واریز عیدی بازنشستگان اظهارداشت: میزان عیدی یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است و بنای ما بر این است که قبل از اینکه عیدی زیرمجموعه و کارکنان اداری خود را بپردازیم، حقوق بازنشستگان را واریز کنیم که امسال هم همین کار را انجام می‌دهیم اما فعلا زمان دقیقی را اعلام نمی‌کنیم تا بررسی‌ها برای تامین منابع نهایی شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره بدهی بانکی نیز گفت: حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان در سال گذشته به نظام بانکی بدهکار بودیم که از محل واگذاری سهام ۸۸ هزار میلیارد تومانی بزرگ‌ ترین تسویه بانکی رخ داد و بزرگ‌ترین افزایش سرمایه را در نظام بانکی خواهیم داشت که تراز بانک رفاه را در بین بانک‌های کشور مثبت خواهد کرد.

مجموع تسویه بدهی دولت به تامین اجتماعی بی‌سابقه بود

موسوی در مورد بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی اظهارداشت: مجموع تسویه بدهی دولت به این سازمان در این دوره بی سابقه بود که انتظار می‌رود در سال آینده این مسیر ادامه پیدا کند و حدود ۱۷۰ هزار میلیارد تومان از سال گذشته تا ۱۴۰۱ تسویه بدهی دولت به تامین اجتماعی رقم خورده است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: در خصوص برخی از خدمات دارویی و بیمارستان میلاد موضوع تعهد خدمات دارویی سازمان در خصوص داروهایی که در شورای عالی بیمه است ۱۰۰ درصد کامل است و در بیماری‌های خاص مانند دیالیز کسی حق دریافت هزینه‌ای ندارد و جزو بیماری‌های خاص است همچنین در خصوص بیمه آتیه در سال گذشته اعتراضات زیادی بوده که قرارداد آن توسط کانون منعقد شده و ما تعهد کردیم با هر جا قرارداد بسته شود ۵۰ درصد هزینه را تقبل می‌کنیم.

به گفته وی، در رابطه با زمان عملیاتی شدن همسان‌سازی هر سال به آن ضریب خواهد خورد و متناسب‌سازی انجام شده که در بودجه امسال این موضوع فریز نشده و افزایش سنواتی خواهد بود که فاصله متناسب با رشد بودجه رشد پیدا کند.

موسوی تاکید کرد: در حسابرسی تامین اجتماعی بازرسی دفاتر انجام خواهد شد و تلاش است به سمتی برویم که در نظام هوشمندسازی زحمت حسابرسی را بر دوش کسی نگذاریم و به سمت خوداظهاری بیمه‌ای حرکت کنیم.

وی تاکید کرد: در ایام کرونا سه هزار میلیارد تومان استمهال و بخشش را در حوزه بیمه‌ای با کارفرمایان داشتیم و در اتفاق زلزله خوی ۲ ماموریت تعریف شد اول اینکه هر آنچه که در خوی امکانات داریم بسیج شود و از فرصت ما برای عزیزان استفاده شود و در حوزه بیمه‌ای علاوه بر کمک موردی در کنار کارفرمایان قرار گرفتیم تا با استمهال و تسهیل گری رفع موانع کنیم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در خصوص اقشار خاص نیز گفت: بر اساس قانون بودجه و هر آنچه که در تعهدات دولت است ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر اقشار خاص داریم و حمایت می‌شوند همچنین در خصوص جبران بدهی دولت پیش‌بینی‌ها در بودجه کاملا مشخص است و اگر در قالب مولدسازی قرار شد اموالی در اختیار سازمان تأمین اجتماعی قرار گیرد هیچ‌گاه بدون بررسی انجام نخواهد شد.

به گفته وی، سال گذشته سهامی را می‌خواستند به ما بدهند که زیان‌ده بود که ما نپذیرفتیم و بر همین اساس حق تامین اجتماعی است که بررسی و اتخاذ تصمیم کند.

وی در خصوص ارایه خدمات در مناطق محروم کشور به ویژه در استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: در حوزه ارائه خدمات در مناطق محروم جزو اولویت‌های ما برای خدمات بیمه‌ای و درمانی است و حدود ۴۰ درصد عزیزان در سیستان و بلوچستان تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی است که در هشت ماهه امسال رشد یک و نیم درصدی را در این حوزه داشتیم که البته کمتر از میانگین کشوری است و قابل افزایش است.

لینک کوتاه : https://bangekhabar.ir/?p=4776

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.