بانگ خبر، به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر آرزو ذکایی‌فر، سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به برنامه‌های این مرکز در سال ۱۴۰۴ گفت: مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی با هدف توسعه حمایت‌های اجتماعی، ظرفیت‌سازی، ارتقاء سطح خودباوری و تسهیل در دسترسی جامعه هدف به منابع، برنامه‌ای جامع را در راستای تغییر رویکرد از حمایت صرف به توانمندسازی اجرا خواهد کرد.

وی افزود: در همین راستا، سازمان بهزیستی کشور اقدام به راه‌اندازی گروه‌های همیار بانوان کرده است؛ این گروه‌ها با هدف کاهش مدت حمایت‌های مستمر، کاهش وابستگی جامعه هدف، افزایش خوداتکایی اقتصادی، روانی و اجتماعی بانوان و ارتقاء سطح آموزش و مهارت‌های آنان ایجاد شده‌اند.
ذکایی‌فر با بیان اینکه جامعه هدف این طرح شامل زنان و دختران سرپرست خانوار، زنان و دختران خودسرپرست، دختران عضو خانواده و مادران دارای فرزند چندقلو است، خاطرنشان کرد: یکی از مؤلفه‌های مهم در فرآیند تشکیل گروه‌های همیار، مفهوم «زنجیره ارزش» است.

ذکایی فر ادامه داد: در این چارچوب، افراد با انجام فعالیت‌ها و فرآیندهایی متعهد می‌شوند تا به محصولات یا خدمات خود ارزش افزوده دهند. این فعالیت‌ها از تأمین مواد اولیه تا ارائه خدمات پس از فروش را در بر می‌گیرند و تولید خلاقانه متناسب با نیاز بازار، قیمت‌گذاری جذاب، بازاریابی اثربخش و فروش موفق از ارکان اصلی این زنجیره هستند.

سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور تأکید کرد: همچنین فعالیت‌های پشتیبانی درون‌گروهی و برون‌گروهی به منظور تولید مستمر، بازاریابی و ارائه خدمات پس از فروش از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند و هرچه این فعالیت‌ها حرفه‌ای‌تر انجام شوند، ارزش نهایی محصول یا خدمت افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به گسترش و تنوع گروه‌های همیار در سراسر کشور تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۶۰۰ گروه همیار در قالب تعاونی، شرکت و مؤسسه خیریه و در قالب سه مدل مختلف شامل گروه با سرپرست دوره‌ای یا دائم، گروه خانوادگی و گروه نامتمرکز در چهار رسته خدماتی، تولیدی، آموزشی و صنعتی در تمامی استان‌ها فعالیت دارند.

ذکایی‌فر مرحله آموزش، مهارت و اهلیت‌سنجی را یکی از بسترهای مهم در توسعه اشتغال پایدار دانست و گفت: پس از شناسایی و مصاحبه اولیه توسط تسهیل‌گران شغلی، اعضای گروه‌ها باید دوره‌های آموزش مهارت‌های نرم و پایه مانند ارتباط مؤثر فردی و گروهی، حل مسئله، مسئولیت‌پذیری، تفکر خلاق، مهارت‌های کسب‌وکار و آشنایی با قوانین مرتبط را بگذرانند.

سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور افزود: در ادامه، آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و اهلیت‌سنجی نیز براساس فرآیند استعدادیابی و رغبت‌سنجی شغلی انجام می‌شود تا هر فرد در مسیری متناسب با توانایی‌های خود قرار گیرد.

سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور در پایان با اشاره به برنامه‌های سال آینده عنوان کرد: در سال ۱۴۰۴، با حمایت‌های مالی بلاعوض و ارائه تسهیلات به گروه‌های همیار، براساس برنامه کسب‌وکار و ارزیابی پیشرفت فعالیت‌ها، گام‌های مهمی در راستای توسعه اشتغال پایدار برداشته خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این اقدامات با بهره‌گیری از ظرفیت شبکه تسهیل‌گران شغلی در قالب کارویژه‌ای مهم، برای تقویت گروه‌های موجود و توسعه گروه‌های جدید در دستور کار قرار دارد.

By news

1404/01/16 13:39 13 بازدید

By news

از دست ندید

اعتبار مورد نیاز محور ایذه-لردگان امسال تقویت می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی: اعتبار مورد نیاز محور ایذه-لردگان امسال تقویت می‌شود پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱ - جاده‌ای نسخه قابل چاپ بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی در بازدید از پروژه‌های راه و بزرگراه استان چهارمحال و بختیاری گفت:‌ با حمایت سازمان برنامه و بودجه، برنامه‌ریزی شرکت ساخت و توسعه و مساعدت مسئولان استانی در سال جدید اعتبار مورد نیاز برای تسریع در عملیات اجرایی محور ایذه-لردگان تقویت خواهد شد تا عملیات اجرایی با سرعت بیشتری انجام شود. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، هوشنگ بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت، در سفر دو روزه به استان چهارمحال و بختیاری به همراه معاون عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری و نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی از پروژه‌های راه و بزرگراه این استان بازدید کرد. بازوند استان چهارمحال و بختیاری را به عنوان کوتاه‌ترین مسیر ارتباطی فلات مرکزی ایران با استان‌های جنوب، غرب و جنوب غرب کشور دانست و گفت:‌ افزایش ایمنی در محورهای مواصلاتی این استان یکی از برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی است تا ضمن تسهیل تردد درون استان، امکان ارتباط ایمن‌تر و سریع‌تر با سایر استان‌ها نیز فراهم شود. مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه در بازدید از محور شهرکرد-بروجن-لردگان اظهار داشت:‌ ۱۵۰ کیلومتر از این محور تاکنون به صورت چهارخطه زیر عبور ترافیک قرار گرفته است و عملیات اجرایی حدود ۱۰ کیلومتر شامل یک دستگاه پل دره‌ای به طول ۱۰۵ متر و دو دستگاه تونل به طول ۲.۵ کیلومتر در دست اجرا قرار دارد. وی افزود:‌ این محدوده به لحاظ حجم عملیات اجرایی و صعوبت اجرایی سخت‌ترین بخش پروژه محسوب می‌شود که با تلاش می‌شود در دولت چهاردهم به بهره‌برداری برسد. معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین از برگزاری مناقصه عملیات تکمیلی محور شامل ۶ دستگاه تقاطع غیر همسطح در تیرماه سال جاری خبر داد. بازوند احداث کنارگذر شمالی بروجن را از دیگر پروژه‌های راهسازی استان معرفی کرد و بیان داشت: احداث کنارگذر شمالی بروجن با هدایت ترافیک روزانه ۴۰ هزار دستگاه وسیله نقلیه در محور ترانزیتی خوزستان به سمت اهواز، موجب افزایش ایمنی و کاهش ترافیک در داخل شهر بروجن می‌شود که در حال حاضر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه با تاکید بر اهمیت احداث محور ایذه-لردگان به عنوان بخشی از مسیر ارتباطی استان خوزستان با چهارمحال و بختیاری و مرکز کشور اعلام کرد:‌ با حمایت سازمان برنامه و بودجه، برنامه‌ریزی شرکت ساخت و توسعه و حمایت مسئولان استانی در سال جدید اعتبار مورد نیاز برای تسریع در عملیات اجرایی محور ایذه-لردگان تقویت می‌شود تا عملیات اجرایی با سرعت بیشتری انجام شود. شایان ذکر است بازدید از عملیات اجرایی پل کره بس در محور بروجن-لردگان و آغاز عملیات اجرایی پل تقاطع شهید ارجمند در ورودی شهر لردگان بخش دیگری از برنامه روز اول سفر به استان چهارمحال و بختیاری بود.