بانگ خبر، به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش ،فعالیت مستمر گشت های مشترک تیم های بازرسی سازمان منطقه آزاد کیش که از ابتدای اسفند آغاز شده است؛ نظارت بر فعالیت عرضه کنندگان مواد خوراکی و پروتئینی را تشدید کرده است.
با افزایش ورود گردشگران، این تیم های بازرسی ضمن نظارت های فراگیر بر حوزه های عرضه مواد غذایی و پروتئینی، به درخواست های گردشگران و شکایت های دریافتی رسیدگی کرده و با برنامه مدون، طرح تشدید نظارت را به اجرا می گذارند.
در همین راستا سامان دریکوند سرپرست مدیریت بازرسی، نظارت و پاسخگویی به شکایات به همراه «رئیس اداره استاندارد و غذا و دارو» و نمایندگانی از مدیریت بازرگانی چهارشنبه ۲۲اسفند با حضور در ۵ مرکز پخش مواد خوراکی و پروتئینی و یک مرکز پخش بستنی، از بخش های مختلف آن بازدید کردند.
در این بازدید ها علاوه بر بررسی سلامت فرآوردههای خام موجود در این مراکز ، بهداشت فردی، پروتکلهای بهداشتی، وضعیت انبارها، تاریخ تولید و انقضای محصولات و همچنین نوع پوشش کارکنان این مراکز مورد بررسی و ارزیابی قرارگرفت.