بانگ خبر، وی در این نشست که به همراه مجید یوسفی، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان برگزار شد، به اقدامات سازمان تأمین اجتماعی در راستای مأموریتها و وظایف قانونی برای بهبود وضعیت مستمریبگیران اشاره کرد و گفت: سازمان تأمین اجتماعی فراتر از وظایف قانونی، به منظور تکریم بازنشستگان و کمک به معیشت آنان، اقداماتی مانند تخصیص وامهای حمایتی، برگزاری المپیادهای ورزشی برای بازنشستگان و مستمریبگیران در دو مقطع استانی و سراسری انجام داده است.
خیاطی در خصوص آمار مستمریبگیران و بازنشستگان اعلام کرد: در استان سیستان و بلوچستان بیش از ۵۷ هزار نفر به عنوان مستمریبگیر اصلی و با احتساب افراد تحت کفالت، بیش از ۱۰۸ هزار نفر از خدمات بلندمدت و کوتاهمدت سازمان بهرهمند هستند.
وی با اشاره به بدهی ۱٫۴ هزار میلیارد تومانی کارفرمایان به سازمان، افزود: سازمان تأمین اجتماعی در این استان ماهانه بهطور میانگین نزدیک به ۵۳۲ میلیارد تومان فقط در بخش کمکهای بلندمدت و کوتاهمدت هزینه میکند. با توجه به ناترازی منابع، انتظار میرود کارفرمایان محترم در موعد قانونی نسبت به پرداخت حق بیمه بیمهشدگان اقدام کنند.
انجام ۹ هزار و ۷۵۶ عمل جراحی در سیستان و بلوچستان
در ادامه، دکتر مجید یوسفی، مدیر درمان تأمین اجتماعی سیستان و بلوچستان، در خصوص تأخیر در پرداخت مطالبات داروخانهها توضیح داد: ناترازیهای موجود در منابع و مصارف سازمان باعث این تأخیر شده است. با این حال، مجموعه درمان تأمین اجتماعی متعهد به ارائه خدمات مطلوب است و هرگونه کوتاهی در این زمینه با برخورد جدی همراه خواهد بود.
یوسفی در خصوص آمار عملکردی مدیریت درمان استان تا آذرماه ۱۴۰۲ گفت: تعداد اعمال جراحی در بیمارستانهای استان افزایش چشمگیری داشته است. در شهر زاهدان ۷ هزار و ۸۴۵ عمل جراحی و در شهرستان زابل ۱ هزار و ۹۱۱ عمل جراحی انجام شده که در مجموع به ۹ هزار و ۷۵۶ عمل جراحی رسیده است. این رقم در مقایسه با مدت مشابه در سال ۱۳۹۹ بیش از دو برابر افزایش یافته است.
وی همچنین افزود: بر اساس آمار ۹ ماهه سال جاری، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار خدمت سرپایی در سطح استان ارائه شده و ۴ هزار و ۱۷۱ مورد زایمان در مراکز درمانی تحت نظارت تأمین اجتماعی استان صورت گرفته است.
یوسفی با اشاره به کیفیسازی خدمات درمانی سازمان در سالهای اخیر، تأکید کرد: تداوم و تحقق این خدمات نیازمند تأمین منابع مالی است. منابع مالی جاری سازمان پاسخگوی هزینههای فزاینده خدمات درمانی نیست و وصول مطالبات از بدهکاران، امری ضروری برای تداوم و بهبود کیفیت خدمات بیمهای و درمانی خواهد بود. وی از شرکای اجتماعی سازمان خواست تا در تحقق این مطالبات همراهی و کمک کنند.
در بخش دیگری از این نشست، اعلام شد که در ۱۱ ماهه نخست سال جاری، ۹۵۰ نفر از بازنشستگان و مستمریبگیران سیستان و بلوچستان در قالب اجرای طرح کرامت رضوی به مشهد مقدس اعزام شدهاند.