بانگ خبر، به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل،دکتر سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در این جلسه به موقعیت اداری و ماموریت های سازمانی بهزیستی و برخی جهت گیری های تحول آفرین سازمان بهزیستی اشاره کرد.

وی همچنین بر توسعه مشارکت های مردمی به شکل کمی و کیفی و ۱۲ راهبرد مبتنی بر توسعه موضوعی، جغرافیایی، قشری، برندسازی، شبکه سازی و توانمند سازی، سرعت مجوز گیری، مشارکت تشکل‌ها در نظارت ها و … خصوصا توسعه شبکه داوطلبان، همچنین رویکرد محله محوری به خصوص فاز اول آن یعنی طرح مهر و گفتگو برای سالمندان و مبحث توانمندسازی و مردمی سازی را تشریح کرد.

دکتر فاطمه عباسی معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور نیز در این نشست با اشاره به جهت گیری های تحول آفرین؛ ایجاد مراکز جدید آموزشی – توانبخشی، توانبخشی از راه دور، توجه خاص به طیف اتیسم، غربالگری ها و نقش آن در پیشگیری از معلولیت ها را مطرح کرد.
دکتر سیدحسن موسوی چلک معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در این جلسه به فراگیر سازی مراکز اورژانس اجتماعی، توجه به وضعیت آماری آسیب های اجتماعی، توجه به یکپارچه سازی و … ورودی و خروجی سازمان بهزیستی و فعالیت های پیشگیرانه و محله محور تاکید کرد.
دکتر سعید ابراهیمی مدیر کل امور بودجه سازمان بهزیستی نیز به مستثنی شدن سازمان بهزیستی از قانون سه درصد تعادل بخشی منطقه ای، تخصیص ۸۰۰ میلیارد تومان برای توسعه و استاندارد سازی اورژانس اجتماعی و تخصیص بخشی از بودجه برای اجرای مواد ۷ و ۲۷ قانون جامع حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت تاکید کرد.

تاکید بر همکاری های بیشتر بهزیستی و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس 
دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و همچنین دکتر محمدبیگی نایب رئیس این کمیسیون ضمن تقدیر از برنامه های تحولی سازمان بهزیستی، بر لزوم اجرای این برنامه ها تاکید کردند.

همچنین سایر اعضای این کمیسیون، ضمن توضیح مشکلات حوزه های مختلف سازمان بهزیستی، پیشنهادهای مطلوبی به منظور افزایش استانداردهای خدمات بهزیستی ارائه کردند و بر لزوم همکاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در حوزه فعالیت های سازمان بهزیستی تاکید کردند.

By news

از دست ندید