معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: حدود ۱۲ هزار دانشجوی خارجی از ۴۳ کشور در ایران تحصیل میکنند.
به گزارش خبرنگار بانگخبر، سیدجلال حسینی صبح امروز در نشست خبری ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر و اعیادشعبانیه گفت: ما در حوزه داروسازی از ابتدای انقلاب و سال ۱۳۵۸، تعداد ۵ دانشکده که داشتیم به ۲۷ دانشکده افزایش یافت و تعداد دانشجویان از ۱۵۰ هزار نفر به ۵۰۰ هزارنفر رسید.
وی افزود: با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۸۱، بیش از ۷ هزار دانشجوی استعداد درخشان شناسایی شده و مورد حمایت قرار گرفته است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: تاسیس قرارگاه راهیان پیشرفت با هدف امیدآفرینی، شبکهسازی و بکارگیری جامعه نخگانی، لیجاد نشاط در شبکه نخبگانی و سپردن امور مدیریت و اجرایی وزارت بهداشت راهاندازی شد.
به گفته حسینی، راهاندازی شبکه و بانک داده برای نخبگان وشور با هدف تسهیل ارتباط و مدیریت دادهها در دست اقدام است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت درمورد پذیرش دانشجوی پزشکی در سال ۱۴۰۴ گفت: با افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی، در سال ۱۴۰۴ حدودر۱۶ هزار دانشجو در این رشته پذیرش خواهند شد. هر چند که هنوز برخی زیرساختها تامین نشدهاند.
وی در ادامه بیان کرد: فدراسیون جهانی آموزش پزشکی، دوره پزشکی عمومی ایران را تائید کرده است. همچنین اعتباربخشی دانشکدههای پزشکی منطقه به مدت ۱۰ سال به وزارت بهداشت ایران واگذار شده است.
وی به تلاش برای برخورداری مزایای شغل برای دوره دستیاری اشاره کرد و گفت: دردتلاش هستیم تا دوره دستیاری به عنوان یک شغل رسمی ثبت شود تا دستیاران از مزایای بیمه و شغل برخوردار شوند. این مسئله در حاضر در انتظار مصوبه مجلس است.معاون آموزشی وزارت بهداشت در مورد تغییرات حقوق دستیاران و کارورزان گفت: حقوق دستیاران تخصصی و فوق تخصصی بعد از ۲۰ سال در دولت سیزدهم و جهاردهم تغییرات شایانی داشته است. به طور خاص، در دولت چهاردهم دستیاران تخصصی و فوق تخصصی حدود ۳۰ درصد افزایش یافته و حقوق کارورزان نیز حدود ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.