بانگ خبر، شرکت‌های دانش بنیان نوپا، اغلب از ۳ الی ۴ نفر که افراد آکادمیک و نوپا هستند تشکیل شده و بصورت پاره وقت فعالیت‌های شرکت را پیش می‌برند. این شرکت ها اولین سطح از شرکت‌های دانش بنیان هستند که به تازگی پا به عرصه صنعت گذاشتند و نیازمند حمایت بیشتری جهت تجاری سازی محصولات و خدمات خود دارند.

شرکت دانش بنیان نوپا، به دو دسته ی نوع یک و نوع دو تقسیم می شوند.

“شرکت دانش بنیان نوپای نوع یک” به مجموعه شرکت هایی گفته می شود که فاقد اظهارنامه مالیاتی، سال مالی گذشته خود بوده و یا  درآمدی در سال  گذشته‌ی خود نداشتند. این دسته از شرکت ها در صورت به ثبت رسیدن باید محصول پیش‌بینی‌شده را به مرحله ی تولید برسانند یا حداقل نمونه‌ی آزمایشگاهی از آن داشته باشند.

این محصول دانش بنیان علاوه بر داشتن طراحی مبتنی بر تحقیق و توسعه، باید از سطح فناوری بسیار بالایی برخوردار بوده و ارزش افزوده زیادی را ایجاد کند تا مشمول فهرست کالا و خدمات دانش بنیان سطح یک بشود.

 

ویژگی های ” شرکت های دانش بنیان نوپای نوع دو” نیزهمانند شرکت های نوپای نوع یک است وتنها تفاوتی که شرکت های دانش بنیان نوپا نوع دو با شرکت های دانش بنیان نوپا نوع یک دارند، درعدم معافیت مالیاتی است، اما در بقیه مزایا با یکدیگر کاملا مشابه  وبرابرهستند.

By news

1403/09/24 09:10 274 بازدید , , ,

By news

از دست ندید