بانگ خبر،به نقل از وبدا، فاز اول برنامه هفتم پیشرفت، مربوط به تحلیل وضعیت اقداماتی همچون انجام آسیب شناسی برنامه‌های توسعه پیشین، تدوین چارچوب مفهومی و گزارش آینده نگارانه ظرفیت و چالش‌های پیش رو بوده است. در فاز دوم تدوین احکام پیشنهادی بخش سلامت شامل تحلیل وضع موجود، تعیین اهداف و راهبردهای ۵ ساله نظام سلامت، تدوین پیش نویس متن احکام و تلفیق احکام پیشنهادی با سازمان برنامه بودجه کشور انجام شد.

فاز سوم این برنامه شامل بررسی و اصلاحیه نسخه‌های لایحه در هیات دولت، سازمان برنامه بودجه، مصوبات کمیسیون‌های تخصصی و کمیسیون تلفیق و فاز چهارم مربوط به تصویب احکام در مجلس شورای اسلامی  بود که پیشنهادات مربوط به حذف الحاق مفاد احکام به مجلس و پیگیری روند بررسی و تصویب احکام در صحن علنی مجلس و نیز پاسخ به ابهامات و مغایرت‌های شورای نگهبان را شامل می‌شد.

استقرار دبیرخانه اجرایی سازی برنامه هفتم پیشرفت شامل تهیه چارچوب و گردآوری پیش نویس آیین نامه‌های مربوط به تکالیف وزارت بهداشت برای فصول ۲۴ گانه لایحه و تدوین برنامه اجرایی پیشنهادی فاز پنجم این برنامه است.

پس از ابلاغ قانون برنامه در تیر ماه ۱۴۰۳ اقدام به احصای تکالیف و مقرره‌ها (آیین نامه‌ها، اساسنامه‌ها، سند و غیره) شد که شامل ۲۸ مقرره در مهلت‌های زمانی سه تا یکسال و ۲۰۳ تکلیف مرتبط با حوزه های مختلف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی احصاء و در حال تدوین برنامه عملیاتی است.

/انتهای پیام/

از دست ندید