بانگ خبر، سازمانهای بینالمللی و مسئولان محلی طی ساعات اخیر هشدار دادند که اگر بیمارستانهای غزه از سوخت لازم برای تولید برق برخوردار نشوند، ممکن است نوزادان تازه متولد شده جان خود را از دست بدهند.
جاناتان کریکس، سخنگوی یونیسف در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت: در حال حاضر ۱۲۰ نوزاد در انکوباتورها هستند و ۷۰ نوزاد از آنها در تهویه مکانیکی هستند و البته ما بسیار نگران آنها هستیم.
با وجود اینکه برخی از کامیونهای حامل کمکهای انسانی طی اواخر هفته از طریق گذرگاه مرزی رفح وارد غزه شد اما رژیم صهیونیستی به ممانعت از ورود سوخت و برق به نوار غزه ادامه میدهد؛ در حالی که سوخت برای بیمارستانها و دیگر خدمات اساسی ضروری است.
فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آنروا، با بیان اینکه سوخت این آژانس سازمان ملل ظرف سه روز تمام میشود، خاطرنشان کرد که کمبود سوخت منجر به «خفگی» تعداد بیشتری از کودکان، زنان و ساکنان غزه منجر خواهد شد.
طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، در حال حاضر حداقل ۵۰ هزار زن باردار در غزه نمیتوانند به خدمات اولیه بهداشتی دسترسی داشته باشند، در حالی که حدود ۵۵۰۰ نفر از آنها در ماه آینده زایمان خواهند کرد.
از آغاز حملات، بیمارستانهای غزه با کمبود جدی دارو، سوخت و آب، نه تنها برای مراقبت از هزاران نفر از مجروحان بمباران رژیم صهیونیستی، بلکه برای بیماران عادی نیز مواجه شدهاند.
برق بیمارستان اندونزی در شمال نوار غزه به دلیل کمبود سوخت قطع شده است.